Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Memòria d'Activitats 2018

La Llei de contractes del sector públic regula la contractació del sector públic amb la finalitat de garantir que aquesta s´ajuste als principis de llibertat d´accés a les licitacions, publicitat i transparència dels procediments, i no discriminació i igualtat de tracte entre els candidats, i d´assegurar una eficient utilització dels fons destinats a la realització d´obres, l´adquisició de béns i la contractació de serveis (article 1 TRLCSP).

La Llei inclou, expressament, en el sector públic, les societats mercantils en el capital social de les quals la participació d´entitats, com les fundacions del sector públic, siga superior al 50 per 100.

Sobre la base del que s’ha dit, Gestió de Projectes Universitaris FGUV queda integrada en el sector públic. Tanmateix, no té la consideració ni d´administració pública ni de poder adjudicador.

Així mateix, les societats mercantils del sector públic han d´establir unes normes aplicables a la contractació. Per això, el Consell d´Administració de Gestió de Projectes Universitaris FGUV va aprovar el dia 25 de març de 2015 les instruccions d´àmbit intern que tenen per objecte regular els procediments d´adjudicació dels contractes que signe Gestió de Projectes Universitaris FGUV, amb la finalitat de garantir que la contractació d´aquesta societat, perquè s´ajuste als principis anteriorment enunciats.

El Perfil de Contractant de Gestió de Projectes Universitaris FGUV està allotjat en la Plataforma de Contractació del Sector Públic, d´acord amb el legalment exigit en la normativa de contractació pública.

La informació de les licitacions està publicada al Perfil de Contractant que es pot consultar en el següent enllaç.

L'accés a les instruccions, publicacions, anuncis i informacions que escaiga, es fa a través de present Perfil de Contractant de Gestió de Projectes Universitaris FGUV, que inclou:

Instruccions internes de contractació

Estadístiques de contractes adjudicats

 

2018

2017

2016

Històric de contractacions

 

2018

Expt. GPU 1/218 Servei d'Assessorament fiscal i laboral, i altres serveis complementaris

El Perfil de Contractant de Gestió de Projectes Universitaris FGUV està allotjat en la Plataforma de Contractació del Sector Públic, d´acord amb el legalment exigit en la normativa de contractació pública. 

La informació de la licitació està publicada al Perfil de Contractant que es pot consultar en el següent enllaç.

2017

2016

 Informació d´interès a proveïdors

 

2018

2017

2016

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies