Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Memòria d'Activitats 2018

Gestió de Projectes Universitaris FGUV compleix una política de transparència fonamentada en una sèrie de principis, entre els quals hi ha el d´informació i bon govern.

Com a societat mercantil, el capital social de la qual pertany íntegrament a la Fundació General de la Universitat de València, Gestió de Projectes Universitaris FGUV està subjecta a la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, i a la Llei 2/2015, de 2 d´abril, de la Generalitat, de transparència, bon govern i participació ciutadana de la Comunitat Valenciana.

Gestió de Projectes publica en la seua pàgina web la següent informació institucional i organitzativa, econòmica i financera:

Informació institucional i organitzativa:

Informació econòmica i financera:

Informació de contacte:

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies