Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Memòria d'Activitats 2018

Política de privadesa bàsica

 

 • Responsable

Universitat de València

 • Encarregat

Fundació General de la Universitat de València

 • Finalitat

Gestionar els serveis oferits per UVocupació

 • Legitimació

Execució d´un contracte

 • Destinataris

Es preveuen les següents comunicacions de dades:

 1. A les empreses que s´hagen registrat com a “usuari empresa” en UVocupació i que oferisquen un lloc de treball, es comunicaran les dades dels qui s´hagen inscrit en l´oferta
 2. Les establides per obligació legal
 • Drets

Els/les usuaris/es que proporcionen les seues dades personals tenen dret a sol·licitar-hi l’accés i a la seua rectificació o supressió, o la limitació del seu tractament, o a oposar-s’hi, així com el dret a la portabilitat de les dades.

Les persones interessades poden exercir els seus drets mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a protdadesfguv@uv.es, o bé mitjançant un escrit acompanyat de còpia d’un document d’identitat i, si s’escau, documentació acreditativa de la sol·licitud, adreçat a:

Fundació General de la Universitat de València
c/ d’Amadeu de Savoia, 4 (46010) València
Assumpte: UVocupació

Política de privadesa ampliada

 

 • Deure d’informació

El responsable del tractament de les dades tractades és la Universitat de València-Estudi General (d’ara endavant, la UV). Les dades personals es tractaran per a la gestió de UVocupació.

Les dades del responsable del tractament són els següents:

Edifici del Rectorat
Av. de Blasco Ibáñez, 13
46010 València
NIF: Q-4618001D
Delegat de Protecció de dades: professor doctor Javier Plaza Penadés
a/e: lopd@uv.es

La Fundació General de la Universitat de València (FGUV) és l’encarregat del tractament de les dades, en virtut de l’encàrrec que li va fer la UV de gestionar UVocupació.

Les dades de l’encarregat del tractament són els següents: 

c/ d’Amadeu de Savoia, 4
46010 València
NIF: G- 46980207
Delegat de Protecció de dades de la Universitat de València: professor doctor Javier Plaza Penadés
a/e: fguv@uv.es 

Causa legitimadora del tractament

Relació contractual mitjançant un contracte electrònic. 

Les dades que faciliten els usuaris es tractaran d’acord amb la normativa vigent de protecció de dades de caràcter personal, en concret el Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD). El tractament serà adequat, pertinent i no excessiu.

Finalitat del tractament

Les dades personals dels usuaris es tractaran en el marc dels diferents serveis de UVocupació en les seues diferents àrees.

 • Àrea d’estudis: estadística.
 • Àrea d’ocupació i emprenedoria: promoció i gestió de l’ocupació.
 • Àrea de formació: organització de les activitats de formació de UVocupació,
 • Àrea d’orientació: assessorament sobre cerca d’ocupació i millora de competències.
 • Àrea d’eixides professionals: donar a conèixer les eixides professionals de les titulacions que dóna la Universitat de València.

La FGUV està registrada com a agència de col·locació amb el núm. 1000000066, per la qual cosa ha de tractar les dades dels qui s’insereixen en el mercat laboral i comunicar-les per obligació legal al SEPE.

En el moment de registrar-se en UVocupació la FGUV sol·licitarà l’autorització per als serveis següents:

 • Donar d’alta en l’agència de col·locació de la FGUV
 • Donar d’alta en la bossa de treball o d’ofertes d’ocupació
 • Rebre informació institucional de UVocupació i informació d’interès
 • Rebre informació sobre les activitats formatives de UVocupació

Protecció de dades de caràcter personal en el CV en vídeo

UVocupació posa a la disposició dels seus usuaris un servei amb el qual poden fer un currículum en vídeo. Les empreses usuàries poden accedir als currículums en vídeo dels usuaris de UVocupació que s’hagen inscrit en la seua oferta de treball.

L’usuari de UVocupació, titular del dret a la pròpia imatge inclòs el vídeo, cedeix a la FGUV el dret d’ús i difusió del vídeo amb la finalitat d’inserir l’usuari en el mercat laboral.

En el moment que l’usuari s’inscriga en una oferta, s’enviarà el currículum en format de vídeo  a l’empresa usuària de UVocupació que haja publicat l’oferta.

El currículum en format de vídeo no pot ser vist per ningú sense el consentiment de l’usuari de UVocupació.

Els usuaris poden revocar l’autorització en qualsevol moment bé retirant la inscripció de l’oferta, bé retirant el vídeo del currículum.

 • Garantia dels drets de les persones interessades

Els usuaris que proporcionen les seues dades personals tenen dret a sol·licitar l’accés a aquestes, rectificar-les, suprimir-les, limitar-ne el tractament, oposar-se a aquest i a la seua portabilitat.

Els usuaris poden exercir els seus drets enviant un correu-e a protdadesfguv@uv.es o un escrit acompanyat de la còpia d’un document d’identitat i, si escau, de la documentació acreditativa de la sol·licitud, adreçat a:

Fundació General de la Universitat de València
c/ d’Amadeu de Savoia, 4 (46010) València
Assumpte: UVocupació

 • Destinataris de les dades

Es preveuen les següents comunicacions de dades: 

 1. A les empreses que s’hagen registrat com a usuàries en UVocupació i que oferisquen un lloc de treball es comunicaran les dades dels qui s’hagen inscrit en aquesta oferta.
 2. Les que hi ha establertes per obligació legal. 
 • Conservació de les dades 

Les dades personals es conservaran mentre l’usuari estiga registrat en UVocupació.

D’acord amb la normativa aplicable, les dades personals estaran únicament disponibles per a les autoritats per a determinar les responsabilitats legals durant el període de prescripció d’aquestes.

 • Confidencialitat

Els tractaments de dades en aquest lloc web garanteixen els principis de secret i de seguretat (confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades) tal com estableix la normativa de protecció de dades de caràcter personal.

 • Enviament d’informació i comunicacions electròniques

L’usuari pot rebre informació institucional sobre les activitats de UVocupació a través dels butlletins electrònics amb notícies i reportatges relacionades amb el mercat de treball.

L’usuari pot donar-se de baixa d’aquest servei en qualsevol moment en l’apartat d’autoritzacions del seu menú personal o enviant un correu-e a uvempleo.usuarios@uv.es per sol·licitar la baixa.

 • Dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control

L’autoritat de control competent per a la tutela de drets en relació amb els tractaments és l’Agencia Española de Protección de Datos, c/ de Jorge Juan, 6. 28001 Madrid, pàgina web: www.aepd.es

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies