Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

POLÍTICA DE XARXES SOCIALS A LA FGUV

L'usuari/a, en fer-se fan o seguidor/a de la Fundació General de la Universitat de València (FGUV), a través de la seua pàgina de Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Youtube o qualsevol altra xarxa social, està consentint en:

 1. Que el tractament de les seues dades personals en l'entorn d'aquesta xarxa social específica, d’acord amb la seua pròpia Política de privadesa. A continuació, es proporcionen els enllaços a les Polítiques de privadesa de les principals xarxes socials utilitzades per la FGUV:
 1. Que l'accés de la FGUV a les dades que l'usuari/a ha autoritzat visualitzar, d'acord amb la seua pròpia configuració de privadesa.
 2. Que les notícies publicades per la FGUV apareguen en el seu mur, biografia, etc.

En aquest sentit, la FGUV no utilitzarà les dades per a altres finalitats, ni per a enviar informació diferent de la pròpia de la FGUV.

Si l'usuari/a vol donar-se’n de baixa, només ha de seleccionar l'opció adequada en la xarxa social corresponent. A continuació, els mostrem com poden deixar de seguir la FGUV en les xarxes socials principals:

 • Facebook: dins de la pàgina oficial de la FGUV, han de fer clic en l'hipervincle que apareix en la part final del menú de l'esquerra "Ja no m'agrada". Per a més informació, podeu consultar l’ajuda de Facebook.
 • Twitter: en la pàgina d'inici o perfil, han de situar el cursor sobre el botó “Seguint”. Una vegada seleccionat el compte de la FGUV, han de fer clic en l'opció “Deixar de seguir”. Per a més informació, poden consultar l’ajuda de Twitter.
 • Instagram: en la pàgina oficial, dins del perfil-editar-desactivar.
 • Pinterest: Dins de la pàgina de Pinterest, amb la opció Configuració del compte, desactivar https://help.pinterest.com/es/article/deactivate-or-close-your-account
 • Linkedin: En la pàgina d'inici de l’usuari, s’ha de seleccionar la pestanya “Interessos”. A continuació s’ha de seleccionar “Empreses” i, dins d'empreses, buscar la pàgina de la Universitat de València. Una vegada s’hi haja arribat, cal fer clic en “seguint” i a continuació seleccionar l'opció “Deixar de seguir”. Per a més informació, consulteu el suport de Linkedin.
 • Youtube: En el canal de l’usuari, dins de l'apartat “Configuració”, s’ha de fer clic a l'enllaç ”Subscripcions”. En la subscripció corresponent al canal de la FGUV, cal situar el curs sobre el botó “Sol·licitar subscripció” i a continuació seleccionar l'opció “Anul·lar subscripció”. Per a més informació, consulteu el suport de Youtube.
 • Google+: Una vegada s’accedeix a la comunitat de la Universitat de València, cal fer clic en el botó “Accions”. Quan se n’ha desplegat la llista, s’ha de seleccionar l'opció “Abandonar comunitat”. Per a més informació, consulteu el suport de Google+.

NORMES CONCRETES DE LA FGUV

 • Etiquetar: la FGUV autoritza que els/les usuaris/es l'etiqueten en les seues xarxes socials.
 • Drets d'imatge: la FGUV respecta els drets d'imatge de els/les usuaris/es, i exclou la utilització de la imatge de els/les menors en les seues xarxes socials.
 • Publicacions: la FGUV no es fa responsable de les diferents opinions, comentaris i continguts publicats per els/les usuaris/es, i se’n reserva el dret de moderació en els casos següents:
  • Expressions discriminatòries, amenaçadores o que atempten contra l'honor de les persones, ús de llenguatge obscè, i qualsevol comentari de caràcter vexatori, despectiu o irrespectuós.
  • Textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que vulneren la legislació vigent en matèria de drets d'autor.
  • Publicitat de productes i marques comercials. Spam.
  • Publicació de dades personals, com ara adreces, telèfons, comptes de correu, etc.
  • Publicació de fotografies en les quals no es respecten els drets de els/les menors o el dret a la intimitat i a la pròpia imatge.

En cas que es produïsquen actituds o comportaments d'aquest tipus de forma reiterada, el/la usuari/a podrà ser bloquejat/a.

Poden posar-se en contacte amb els/les administradors/es de la pàgina a través de la següent adreça de correu electrònic: protdadesfguv@uv.es