Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Les Clíniques de la Universitat participen en Expociència 2019

  • 31 de maig de 2019
 

Més de 5.000 persones van passar al maig de 2019 pel Parc Científic de la Universitat de València per a celebrar la gran festa de la Ciència i la Innovació de la UV. Aquesta gran iniciativa està orientada a compartir l'esperit científic amb les persones i a estimular les vocacions científiques.
En aquesta onzena edició d'Expociència, les Clíniques de la Universitat de València van fer gaudir als més menuts amb activitats variades en els camps de l'odontologia, podologia, nutrició i psicologia.
A més de les activitats que els instituts de recerca situats al Parc Científic (PCUV) i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) ofereixen cada any, la festa ha comptat amb la participació de les empreses del Parc, de diferents centres, departaments i entitats de la Universitat de València, com també de diferents entitats públiques i privades externes a la institució acadèmica. A aquesta edició es van incorporar també diferents associacions i ONGs, la Ciutat de les Arts i les Ciències i l'Institut de Tecnologia Química (ITQ-UPV/CSIC), entre altres.
Expociència 2019 ha estat un reflex de com la ciència pot ser divertida si es transmet des de la passió, la connivència, i la responsabilitat.

Imatges: