Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

La FLA participa en el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de l'Àrea de Ciències de la Salut de la UV

  • 2 de març de 2022
Image de la noticia

La Fundació Lluís Alcanyís UV participarà demà en el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de l'Àrea de Ciències de la Salut de la Universitat de València.

La Fundació Lluís Alcanyís UV participarà demà en el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de l'Àrea de Ciències de la Salut de la Universitat de València.


El Fòrum se celebra el dia 3 de març de 2022. És un esdeveniment organitzat per UVempleo, a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, en col·laboració amb la Facultat de Fisioteràpia, Facultat d’Infermeria i Podologia, Facultat de Medicina i Odontologia i Facultat de Psicologia i Logopèdia, el qual tracta d'impulsar l'ocupabilitat de l@s futur@s egresad@s d'aquest centre. Et recomanem que consultes els següents apartats per a obtindre el màxim partit a aquesta cita amb el món laboral.


En el cas de la Fundació Lluís Alcanyís es comptara amb un espai dins de les carpes habilitades en les quals els alumnes i interessats podran rebre de primera rage informació sobre les pràctiques en els diferents graus i post-graus de la UV relacionats amb la salut