Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Màster de Formació Permanent en Odontologia Restauradora i Endodòncia: Inscripcions Obertes per a la 25a Edició

  • 10 de juliol de 2024
Image de la noticia

ClíniquesUV, gestionada per la Fundació Lluís Alcanyís de la Universitat de València, obri les inscripcions per a la 25a Edició del Màster de Formació Permanent en Odontologia Restauradora i Endodòncia.

Este curs presencial, que oferix una formació avançada i especialitzada, estarà disponible fins al 17 de juliol per a aquells interessats a portar la seua carrera odontològica al següent nivell.

El Màster en Odontologia Restauradora i Endodòncia s'enfoca a formar professionals altament capacitats en dos àrees crucials de l'odontologia: l'endodòncia i l'odontologia restauradora. Les eixides professionals per als egressats inclouen rols com a odontòlegs especialitzats en endodòncia i odontologia restauradora.

Els objectius principals d'este màster són:

  • Diagnosticar i tractar patologies dentàries, una de les problemàtiques de salut oral més prevalents.
  • Adaptar-se a l'evolució ràpida de la tecnologia i les ciències bàsiques aplicades a l'odontologia.
  • Integrar el coneixement avançat de materials odontològics, fisiopatologia de l'aparell estomatognàtic i noves tècniques reconstructives estètiques i funcionals.

El programa abasta el domini de:

  • Endodòncia clínica i quirúrgica, incloent-hi el diagnòstic i tractament de casos complexos.
  • Sistemes rotatoris de preparació de conductes i tècniques d'obturació termoplàstica.
  • Tècniques de retractament quirúrgic i no quirúrgic.
  • Tècniques i materials de restauració de dents endodonciades.
  • Ús del microscopi operatori (MO) en procediments endodòntics.
  • Disseny i desenvolupament de projectes d'investigació en endodòncia i odontologia restauradora.

La metodologia del curs és intensiva i pràctica, amb classes teòriques i pràctiques sempre presencials, desenvolupant-se de dilluns a divendres, excepte dimecres, de 8.30 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores.

La 25a Edició del Màster de Formació Permanent en Odontologia Restauradora i Endodòncia representa una oportunitat excepcional perquè els odontòlegs aprofundisquen i especialitzen els seus coneixements i habilitats en estes àrees vitals. Amb inscripcions obertes fins al 14 de juliol, no perdes l'oportunitat d'avançar en la teua carrera i convertir-te en un expert en endodòncia i odontologia restauradora. Inscriu-te ara i porta la teua pràctica odontològica al següent nivell!

Més informació: clic ací