Universitat de ValènciaFundació Lluís Alcanyís Logo del portal

Presentació del Master in Implantology and Oral surgery: Aprenentatge Semipresencial 1a Edició

  • 14 de juny de 2024
Image de la noticia

ClíniquesUV presenta la 1a Edició del Master in Implantology and Oral surgery, un programa d'aprenentatge semipresencial dissenyat per a formar especialistes en estos camps crucials de l'odontologia (en anglés).

Amb un pla d'estudis integral: 60 crèdits ECTS, este màster combina formació teoricopràctica en línia amb experiència clínica presencial.

L'objectiu principal d'este Màster és dotar als estudiants dels coneixements i habilitats necessaris en Implantologia i Cirurgia Oral, guiats per l'evidència científica. Com a part de la seua formació de postgrau, els estudiants aprendran a consultar i avaluar críticament la literatura científica, assegurant que es mantinguen a l'avantguarda dels avanços en el camp.

Els estudiants es beneficiaran d'una combinació única d'aprenentatge en línia i activitats clíniques presencials. Participaran en la pràctica clínica amb pacients ja siga en la Universitat o en un centre de pràctiques afiliat a la Universitat. Els estudiants poden triar entre els centres proposats per la Universitat o seleccionar un centre de pràctiques de la seua elecció en qualsevol país. Al llarg del programa, els estudiants planificaran i gestionaran casos progressivament més complexos, adaptats a les seues necessitats individuals i horaris.

Objectius específics:

En Cirurgia Oral, els estudiants desenvoluparan coneixements teòrics i pràctics necessaris per a realitzar extraccions quirúrgiques, fenestracions, cirurgia periapical i cirurgia de teixits blans. També adquiriran experiència en el tractament quirúrgic d'infeccions, quistos i tumors. En Implantologia, els estudiants aprendran a col·locar implants dentals i rehabilitar a pacients parcial o totalment edèntuls utilitzant pròtesis sobre implants. Això inclou casos que poden requerir empelts ossis o de geniva.

El Master in Implantology and Oral surgery de ClíniquesUV oferix una educació rigorosa i integral, combinant coneixements teòrics amb experiència pràctica. Este programa està dissenyat per a formar especialistes altament capacitats, llestos per a sobreeixir en el dinàmic camp de la cirurgia oral i la implantologia. No perdes l'oportunitat d'avançar en la teua carrera. Inscriu-te abans del 2 de setembre!

Més informació: clic ací