Logo de la Universdad de Valencia Logo Fundación General Logo del portal

Es reprenen les classes presencials a la Universitat de les Persones Majors de Gandia

  • UVGandia
  • 23 febrero de 2021
Image de la noticia

A partir de dilluns 1 de març es reprenen les classes d'Unimajors Gandia en una modalitat híbrida: l'alumnat podrà assistir a classe de forma presencial o bé seguir-les en línia a través de l'aula virtual.

Aquesta decisió arriba després de l'acord al que han arribat la Generalitat Valenciana i les universitats públiques valencianes que permet recuperar la docència híbrida a partir del mes de març. En el cas de la Universitat de les Persones Majors a Gandia aquesta decisió coincideix amb l'inici de les classes del segon quadrimestre que es reprendran de forma presencial el dilluns 1 de març.

Les classes presencials es reprendran seguint el pla de contingència establert pel Centre de Gandia des de l'inici de curs. En aquest sentit, des del Centre Internacional de Gandia s'ha realitzat un esforç per fer d'aquest un curs segur. És per això que s'ha reduït l'aforament de les aules per tal que l'alumnat mantinga la distància interpersonal de 1.5m, s'han senyalitzat els recorreguts d'entrada i eixida i s'han extremat les mesures de neteja i desinfecció. A més, s'han escalonat els horaris per tal que els grups no coincideixquen en les zones comunes i s'ha establit l'obligatorietat d'assistir a classe amb mascareta. 

Durant aquest mes de febrer, la docència s'ha impartit únicament en línia a través de l'aula virtual de la Universitat de València degut a la decisió que es va pendre el passat mes de gener d'impartir la docència en línia fins que millorara la situació sanitària.