Alumni UVGeneral FoundationUniversity of Valencia Logo del portal

Esdeveniment Women on Top Audit 2021
Esdeveniment Women on Top Audit 2021

En què consisteix l'esdeveniment? Women on Top té com a objectiu inspirar a les pròximes generacions de talents femenins excepcionals per a seguir la seua carrera en l'àrea d'Auditoria de KPMG. D'aquesta manera esperem fomentar una comunitat on les dones de diferents orígens puguen aprendre, ser desafiades i desenvolupar relacions duradores.

Durant l'esdeveniment es donarà a conéixer les diferents iniciatives que duem a terme en KPMG per a fomentar la diversitat i impulsar el talent femení dins de l'àrea d'Auditoria, comptant amb la intervenció de diversos professionals amb una excel·lent trajectòria dins i fora de la signatura.

També deixarem espai per a un dinàmic networking entre professionals que tenen interessos comuns. Ens acompanyes?

A qui va dirigit? Estudiants interessades a començar la seua marxa i desenvolupament professional en una companyia líder en Auditoria i Serveis Professionals. Cursant l'últim any de màster o grau en ADE, Economia, Business Analytics, Enginyeria, etc.

Quan i on? El pròxim 21 de desembre del 2021 de 16.30 hores a 18.30 hores l'esdeveniment serà en línia pel que les persones interessades hauran d'inscriure's en aquesta oferta i posteriorment rebran més informació en el seu correu electrònic sobre la sessió. No et quedes sense la teua plaça!

Vols participar? Registra't ací

 

Date 21 december 2021 at 16:30 to 18:30. Tuesday.

 
 
Place

Online

 
Organized by

KPMG.

 

Contact https://carreras.kpmg.es/job/Madrid-Evento-Women-On-Top-28046/749141801/

 
More information