Alumni UVGeneral FoundationUniversity of Valencia Logo del portal

El col·lectiu Alumni proposa per al setembre una visita a les Illes Columbretes

  • August 26th, 2019
Illes Columbretes

El proper 15 de setembre, el col·lectiu Alumni visitarà un dels tresors del Mediterrani, les Illes Columbretes. La visita serà acompanyada pel botànic Víctor Benlloch i el preu de l'activitat inclourà el tiquet, el bus i la navegació fins les illes. Per a inscriure's s'ha de telefonar a Fil-per-Randa.

Les mítiques illes dels escurçons, les Ophiusa o Columbraria, dels navegants grecs i llatins, són una petita flota de vaixells a la deriva, bressol i llar de pescadors, contrabandistes i pirates. Sorgides del foc de les profunditats de la terra van ser un antic punt de pràctiques de bombardeig militar i, actualment recuperades, vessen de vida i representen un dels espais naturals més valuós del Mediterrani per la biodiversitat que acullen.

L'eixida serà des de Nuevo Centro a les 07:00h. Trasllat al port de Peñíscola i navegació de 2 h aproximadament cap a les Columbretes. Arribada sobre les 11 h a l'illa Grossa per a començar a descobrir aquest paratge. Després de l'excursió tindrem temps per a banyar-nos a la badia de l'illa Gran.