Alumni UVGeneral FoundationUniversity of Valencia Logo del portal

El col·lectiu Alumni farà una visita al primer tall de la mel d'Aiora de la temporada

  • September 30th, 2019
Tall de la mel a Aiora

El proper 13 d'octubre, el col·lectiu Alumni asistirà al primer tall de la mel d'Aiora de la temporada. La visita serà acompanyada pel músic i especialista en història Gabriel Benavides i el preu de l'activitat inclourà el tiquet, el bus i l'assegurança de viatge. El dinar serà opcional. Per a inscriure's s'ha de telefonar a Fil-per-Randa.

A l’octubre, Aiora celebra la fira “El primer tall de la mel”, un esdeveniment apícola, gastronòmic, turístic i cultural, que té com a fil conductor la mel. Producte per excel•lència de la població i molt valorada per la seua qualitat. Els amants de la mel podran gaudir, en aquesta fira, de totes les varietats de producció local que hi ha, així com productes derivats de la mateixa mel.

Eixida a les 08:00h des de Nuevo Centro. Els apicultors entraran a una gran urna de vidre, amb ruscos a l’interior, on reproduiran el seu treball, des que s’instal•la el rusc, fins al moment d’extracció de la mel. Aquesta, posteriorment serà oferida al públic assistent perquè la taste. Hi tindran lloc diverses demostracions en viu del tall de la mel. A la vesprada, visita als indrets més destacats d’aquesta població: església de Ntra. Sra. de l’Asunción, el castell…

Consulta en l'enllaç totes les Activitats del mes d' Octubre.