Alumni UVGeneral FoundationUniversity of Valencia Logo del portal

Una ruta verda pel Savinar de Las Blancas es la proposta d' Alumni UV per al 9 de novembre.

  • October 29th, 2019
Savinar de Las Blancas

Hui es el primer dia d'inscripció per a la ruta verda proposta per Fil-per-Randa pel Savinar de Las Blancas al Racó d'Ademús. Una ruta de 8 km guiada pel botànic Víctor Benlloch i que se completarà amb una visita a la Puebla de San Miguel per la vesprada.

Al Racó d’Ademús hi ha un tresor natural, un grup de savines albars de gran longevitat, entre les quals podràs trobar exemplars amb més de 1.000 anys de vida. El savinar de Las Blancas, s’anomena així pel peculiar color de les terres albaritzes, en les quals s’assenten i pel toc cendrós clar de la corfa. Aquest bosc constitueix un dels millors conjunts de savines que es conserven al món.

Concentració a les 08:00 h en Nuevo Centro. Ruta verda El Savinar de les Blanques. 8 km. 4 h. Dificultat mitjana-baixa. Farem un recorregut pel bosc de Las Blancas, que acabarà a la Puebla de San Miguel. A la vesprada, visita d’aquest xicotet poble del Racó.

El preu de l'activitat es de 28 euros i inclou el guia, el bus i l'assegurança de viatge. El dinar es opcional. Recorda portar sempre el teu carnet d'Alumni.

Consulta en l'enllaç totes les Activitats del mes de Novembre.