UV General FoundationUniversity of ValenciaCinema Logo del portal

'VARDA POR AGNÈS' (AGNÈS VARDA)

Elodie Mellado

Nits de Cinema 2020

SINOPSIS

L'última pel·lícula d'Agnès Varda, guanyadora del Premi Donostia en el Festival de Sant Sebastià i Oscar honorífic 2018 per tota la seua carrera. Un recorregut únic pel seu ric llegat creatiu. La inconformista rebel ens guia a través d'un relat animat i atractiu de les seues inspiracions, pràctiques de treball i compromís amb l'audiència. Una excel·lent carta de presentació per als nouvinguts i un meravellós regal de comiat per als fanàtics de tota la vida. La manera perfecta perquè una autora llegendària tinga l'última paraula.

 

Varda por Agnès dona llum sobre la seua experiència com a directora, aportant una visió personal del que ella deia "escriptura de cinema". Passió i saviesa en tota una lliçó de cinema.

 

 

Elodie Mellado és editora de contingut en l'equip editorial de Filmin des de 2012, quan es va graduar en Comunicació Audiovisual en la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. En Filmin, a més de la categorització i editorialización del catàleg, és responsable del canal FilminKIDS.

També ha col·laborat amb la iniciativa Todas Gamers, en una secció mensual dedicada a cinema i videojocs.

 

----

 

Estrena: 13/02/2019

Durada: 115 min.

Nacionalitat: França

Direcció: Agnès Varda

Intèrprets: Agnès Varda

 

Nits de Cinema 2020 a FILMIN