UV General FoundationUniversity of ValenciaMartínez Guerricabeitia Collection Logo del portal

Catàleg de la 11a Biennal Martínez Guerricabeitia

  • February 15th, 2012
Image de la noticia

La Biennal aplega sota un lema unificador una selecció d'artistes que, d'una manera o d'una altra, es fan ressò en les seues obres dels problemes i de les crisis socials del nostre temps, que plantegen una mirada socialment crítica, que no exclouen expressar-se ideològicament amb el seu treball.

El catàleg de l'11a Biennal Martínez Guerricabeitia “Nulla aesthetica sine ethica” es configura com una reflexió sobre aquest lema: no hi ha estètica sense ètica.

Un comitè de selecció constituït per cinc crítics i cinc galeristes de prestigi reconegut trien un total de vint peces de vint artistes diferents.

El catàleg reprodueix aquestes obres que, a més a més, van acompanyades de textos crítics que justifiquen la tria d'aquest comitè de selecció. Els textos són a càrrec de Feico Castro Morales, Rosina Gómez-Baeza, Ricardo Forriols, Margarita Aizpúru i Víctor Zarza, entre altres autors. Les galeries que hi han col•laborat són Álvaro Alcázar, Rafael Ortiz, Alejandro Sales, Sala Pelaires i Valle Ortí.