UV General FoundationUniversity of ValenciaMartínez Guerricabeitia Collection Logo del portal

Oberta la inscripció al curs online 'Introducció al mercat de l'art'

  • May 8th, 2020
Imatge de modalitat curs online

La segona edició del curs ‘Introducció al mercat de l'art’, organitzat per la Col·lecció Martínez Guerricabeitia, de la FGUV, que tindrà lloc els dies 19, 21, 26 i 28 de maig es farà de manera virtual a través de l'aplicació informàtica ‘Classroom’ de Google Suite.

El curs, que ofereix una visió global del panorama artístic internacional, obri inscripcions. Es pot efectuar la matrícula a través d’aquest enllaç fins al 18 de maig.

L'horari de les sessions serà de 16.00 a 19.00 hores per als dies 19 i 21 de maig, amb un horari diferent per a les classes del 26 i 28 de maig que s'impartiran de 17.00 a 19.00 hores.

En cada sessió, l'alumnat adquirirà nocions sobre el funcionament del mercat artístic i del rol que interpreta cada agent. D'aquesta manera obtindrà el coneixement i les eines apropiades per a especialitzar-se en el sector.

El programa del curs inclou aspectes essencials del món de les arts visuals com les galeries d'art en el segle XXI, les fires i revistes especialitzades, el mercat primari i secundari de l'art, les cases de subhastes o el col·leccionisme.

A causa de les circumstàncies actuals, en aquesta ocasió ens hem vist obligats a adaptar el curs de forma online. Esperem i desitgem que en un futur pròxim puguem tornar a reprendre l'oferta de cursos de la Fundació General de la Universitat de València de forma presencial.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de Heineken i Santander.