UV General FoundationUniversity of ValenciaMartínez Guerricabeitia Collection Logo del portal

Oberta la programació de cursos per al 2021 de la Col·lecció Martínez Guerricabeitia

  • UV General Foundation
  • December 22nd, 2020
Imatge dels cursos.
Imatge dels cursos.

Totes les persones interessades en l’art i matèries afins tenen l’oportunitat de millorar les seues competències amb l’oferta de cursos de la Col·lecció Martínez Guerricabeitia i la Col·lecció de llibres Estètica i Crítica dirigida pel catedràtic d’Estètica i Teoria de l’Art de la Universitat de València, Román de la Calle.

La Col·lecció Martínez Guerricabeitia obri l’oferta dels seus cursos d’especialització per a l’any 2021, que enguany com a novetat i per culpa de la pandèmia mundial per la COVID-19, es realitzen tots de manera virtual per tal de garantir les necessàries mesures de seguretat i higiene.

La cinquena edició d'English for art historians’ és el primer dels cursos que s’ofereix i que comença el 12 de febrer. Impartit pel professor del departament d’Història de l’Art, Jorge Sebastián Lozano, la docència i participació es farà tota en anglés en un nivell B1.

‘Mediació cultural: acció social a través de les pràctiques artístiques’ tindrà lloc del 20 a 29 d’abril. Aquesta sisena edició estarà impartida per l’educadora social i experta en artteràpia transmodal, Elizabet Català.

Finalment, la tercera edició del curs ‘Introducció al mercat de l’art’ s’iniciarà el 26 d’abril sota la impartició la consultora i agent cultural, Amparela Benlliure.

Així mateix, la Col·lecció Estètica i Crítica, organitzada pel Servei de Publicacions de la Universitat de València i dirigida pel catedràtic i Medalla de la UV Román de la Calle, continua ampliant el seu fons documental.

Links: