UV General FoundationPerforming ArtsUniversity of Valencia Logo del portal

Foto d'una dona ballant
Moure estereotips de gènere a través de la dansa contemporània

Cultura als Campus

Moure estereotips de gènere a través de la dansa contemporània

L'objectiu d'aquest taller és que cada participant puga vivenciar i entendre a través de la dansa contemporània que el moviment no entén de límits, fronteres ni estereotips de gènere. Aquest taller comença amb una breu introducció de Christine Cloux (ballarina professional) sobre totes les dificultats i barreres que ha trobat en la seua trajectòria professional. Posteriorment, es realitzaran diferents activitats pràctiques per interactuar ballant a partir de diferents pautes per millorar l'expressió corporal a través de gestos i moviments i trencar d' aquesta manera possibles estereotips de gènere.

Nascuda a Lausanne (Suïssa), la ballarina Christine Cloux té una trajectòria professional de gairebé 40 anys. El Ballet de Basilea, el de Nancy, la Compagnie Gallota, Roc in Lichen i Philippe Decouflé són algunes de les companyies en què ha treballat al llarg de la seua carrera.

De fa més de 20 anys viu a València, on ha ballat amb la companyia Cienfuegos i el Ballet de la Generalitat i ha desenvolupat els seus propis projectes coreogràfics, entre els quals destaquen espectacles com Bellas durmientes, G como caído del cielo, guardonat amb els Premis de les Arts Escèniques de la Generalitat com a millor espectacle de dansa, Después del amor si me quedo, 181° i Tout finira bien, una producció que va dirigir juntament amb el director teatral Jorge Picó. Acaba d'estrenar aquest mes de març el seu nou sol Corps seul a la Sala Carme Teatre de València.

Entrada lliure, aforament limitat

 

Date 29 march 2023 at 10:30 to 12:30. Wednesday.

 
 
Place

Sala d'Expressió Corporal. Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport

 
Organized by

Aula d'Arts Escèniques. Vicerectorat de Cultura i Societat.

 

Contact auladeteatre@uv.es