University of Valencia logo Logo General Foundation Logo del portal

II edició del programa de formació en innovació pública UVemprén Valor Públic

El vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València llança la lI edició del programa de formació, intraprenedoria i talent en les Administracions Públiques (UVemprén Valor Públic) l'objectiu del qual és facilitar a l'estudiantat que persegueix accedir i desenvolupar una carrera professional en les Administracions Públiques formació complementària i experiència pràctica que permeta la comprensió de la seua estructura organitzativa i de la seua cadena de valor, desenvolupant competències i habilitats relacionades amb l’ intraprenedoria i amb el desenvolupament d'un perfil innovador.

 

Amb aquesta finalitat, el programa convoca 74 ajudes per a l'estudiantat de grau i màster de la Universitat de València que vulga formar-se en innovació pública local realitzant pràctiques externes, curriculars o extracurriculars, en Ajuntaments, Mancomunitats o en la Diputació de la província de València. Aquestes ajudes ascendeixen a 250 euros per persona i les pràctiques hauran de realitzar-se entre l'1 de febrer i el 30 de juny de 2022.

A tot l'estudiantat que complete aquest programa se li podrà reconèixer en el seu expedient acadèmic, prèvia sol·licitud en el seu Centre, fins a 2 crèdits ECTS per activitats de participació universitària. Així mateix, rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda, i els tres estudiants que presenten els millors Diaris d'Innovació seran premiats cadascun d'ells amb una tablet.

Què has de fer per a participar en aquest programa?

Si mitjançant el sistema ordinari de subhasta de la teua titulació, tries i se t'adjudica una pràctica curricular de les oferides per aquesta iniciativa, per a poder realitzar-la, hauràs d'enviar per ENTREU a la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) una sol·licitud mitjançant la qual s'identifica la plaça que se t'ha adjudicat acompanyada de la proposta de millora per al repte d'innovació pública local que té associat la teua pràctica.

Si en el que estàs interessat/a és a formar-te en innovació pública local realitzant una pràctica extracurricular, hauràs de consultar el llistat de pràctiques extracurriculars oferides per les entitats públiques participants, i emplenar la teua sol·licitud amb la plaça en la qual estàs interessat/a a realitzar i que coincidisca amb l'específica titulació que hauràs d'estar cursant. Acompanya la teua sol·licitud amb la proposta de millora per al repte d'innovació pública local que té vinculat la plaça i envia-la per ENTREU a la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén). Podràs sol·licitar un màxim de 3 places de destinació emplenant per cadascuna d'elles una sol·licitud i referint en elles la preferència entre aquestes.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al dia 14 de gener de 2022.

Més informació en la web del programa.

 

Date From 23 november 2021 to 14 january 2022. 24h. Every day.

 
 
Place

Online

 
Organized by

Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

Contact uvempren@uv.es

 
More information