University of Valencia logo Logo del portal

  • Memòria d'Activitats 2018

L’Àrea de Cooperació organitza el seu pla de treball essencialment en l’àmbit de la Cooperació Universitària al Desenvolupament (CUD). Amb aquest objectiu manté relació amb institucions i organitzacions des de les quals fomentar l’acció universitària en matèria de desenvolupament humà sostenible i cooperació.

A iniciativa pròpia, i principalment per indicació de la Universitat de València, les institucions amb les quals es manté una col·laboració habitual són:

 

L’Àrea de Cooperació de la Fundació General col.labora activament en la presència de la Universitat de València en plataformes i xarxes de treball universitàries i en l’obtenció de reconeixements socials d’acord amb el que proclama l´article 4art dels seus estatuts:

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy