University of Valencia logo Logo General Foundation Logo del portal

‘La Cabina – Festival Internacional de Migmetratges de València’ obri la inscripció per a la seua 13a edició

  • Office of the Vice-Principal for Culture and Society
  • February 20th, 2020
Festival La Cabina.
Festival La Cabina.

El Festival Internacional de Migmetratges de València ‘La Cabina’ inicia la preparació de la seua 13a edició amb l'obertura d'inscripcions per a les seues seccions a competició. Des del 18 de febrer fins al 31 de maig romandrà oberta la convocatòria en lacabina.es per a la recepció de les propostes que donaran lloc a l’edició de 2020.

Les millors obres en format migmetratge de ficció, no-ficció, llenguatge experimental, fashion film o videoart es donaran cita a València entre el 12 i el 20 de novembre de 2020. La Cabina afronta la seua 13a edició com un esdeveniment cultural de primer ordre a València i com a festival internacional de migmetratges més que reconegut: acaba de ser finalista en els ‘Iberian Festival Awards’, on ha resultat triat entre els 10 millors festivals d'Espanya i Portugal.

Ja en plena preparació de La Cabina 2020, el festival tancarà la seua edició de 2019 amb la projecció del palmarés premiat pels jurats de la Secció Oficial i Amalgama, i pel nou jurat Sènior. El pròxim 27 de març, al Centre Cultural La Nau, es podran veure els millors migmetratges de l'última edició: ‘Electric Swan’ (Konstatina Kotzamani, 40 minuts), premiat com a Millor migmetratge Secció Oficial i Millor direcció; ‘Haunted’ (Christian Einshøj, 30 minuts), que va obtindre el guardó a Millor migmetratge en la secció Amalgama; ‘My Mother’s Garden’ (Lyna Zerrouki 46 minuts), distingit com a Millor migmetratge en la Secció Oficial pel Jurat Sènior; i ‘Makun’ (Emilio Martí, 30 minuts), premi al Millor migmetratge Amalgama votat pel Jurat Sènior. La sessió començarà a les 18:30 hores i l'entrada serà gratuïta fins a completar-ne l’aforament.