University of Valencia logo Logo General Foundation Logo del portal

UVocupació reprén l'oferta de cursos amb crèdits per al segon quadrimestre 2020-2021

  • January 14th, 2021
Image de la noticia

La inscripció per a les formacions del segon quadrimestre, que s'impartiran en línia a través de l'Aula Virtual, ja està oberta. Com a novetat, per primera vegada s'adaptarà en línia el curs ‘Competències interculturals per a la inserció laboral’.

UVocupació, el servei d'inserció professional de la Universitat de València (UV), ha llançat la inscripció dels cursos amb crèdits per al segon quadrimestre del curs acadèmic 2020-2021. Enguany, amb motiu de la COVID-19 i les necessàries mesures de seguretat sanitàries, totes les formacions es realitzaran en línia.

L'oferta completa consta de sis accions formatives molt variades entre si. Així mateix, tots els cursos oberts per a la inscripció estan reconeguts amb crèdits de participació en cadascun dels graus de la Universitat de València.

“Com a primícia, el curs ‘Competències interculturals per a la inserció laboral: Estratègies per a l'adaptació’ també s'oferirà a través de l'Aula Virtual”, ressalta la professora titular de la UV i coordinadora de l'Àrea de Formació d'UVocupació, María Roncero

Algunes de les formacions porten més de 20 edicions celebrant-se, gràcies a la positiva valoració que han rebut i la utilitat que tenen per a l'alumnat. Entre les formacions més consolidades es destaquen: ‘Eines per a la cerca d'ocupació’, ‘Habilitats de comunicació i presa de decisions’, ‘L'èxit d'emprendre’ i ‘Competències professionals per a un acompliment eficaç en el lloc de treball’. D'altra banda, alguna de les últimes formacions plantejades és ‘Marca personal i cerca d'ocupació a través de xarxes socials’.

Amb aquestes interessants propostes, tant l'estudiantat com el públic en general, podran augmentar les seues possibilitats d'inserció professional. Per això, els primers passos seran la realització d'un bon curriculum vitae i la preparació de processos de selecció i d'entrevistes de treball. Al seu torn, els qui busquen emprendre, completaran la seua formació amb coneixements i habilitats per a posar en marxa un projecte empresarial.

El període de matrícula romandrà vigent fins al dia anterior al començament de cada curs. Per a veure i inscriure's en els cursos de UVocupació amb crèdits, clica ací.