University of Valencia logo Logo General Foundation Logo del portal

Comencen les primeres mentories amb estudiantat de màster de la UV, de la mà de 40 professionals i alts càrrecs

  • UV General Foundation
  • September 6th, 2021
Imatge gràfica del programa de mentorització Shadowing 2021.
Imatge gràfica del programa de mentorització Shadowing 2021.

El primer programa de mentorització de la Universitat de València comença aquest dilluns, 6 de setembre, de la mà de 40 mentors i mentores que orientaran, guiaran i assessoraran l’estudiantat de màster de sis centres universitaris amb la finalitat de contribuir a la millora de l'ocupabilitat i facilitar així la seua inserció professional i/o desenvolupament de carrera.

Els i les mentees (alumnat mentoritzat) estan convocats per a assistir a la primera sessió de mentoria entre el 6 i el 22 de setembre.

Aquestes accions es desenvoluparan dins del programa de mentorització Shadowing 2021, impulsat pel Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, a través del servei d’ocupació de la UV, i es prolongaran durant tot el curs acadèmic 2021-2022.

Aquesta primera experiència en l’àmbit de la mentorització es durà a terme des de sis centres de la Universitat de València, que són les facultats de Ciències Biològiques, Ciències Socials, Dret, Geografia i Història, i Psicologia i Logopèdia, i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE-UV).

Aquests centres han aportat 40 mentors i mentores, especialistes en les diferents àrees objecte d’orientació que es troben actualment en actiu. Es tracta de personal tècnic especialitzat, així com d’alts càrrecs empresarials i públics, CEO, professorat, experts en el camp dels recursos humans, gerents i directors de comptabilitat, advocats, juristes, polítics, policia especialitzada, tecnòlegs, analistes, personal investigador, arqueòlegs, documentalistes, psicòlegs, logopedes, etcètera.

Shadowing 2021
Dins de les iniciatives per al foment de l’ocupabilitat dutes a terme per la Universitat de València s’inscriu el nou programa Shadowing de mentorització d’estudiantat de màster, l’objectiu principal del qual és l’orientació i l’assessorament dirigit per tal de facilitar la inserció laboral de futurs professionals.

El programa s’estructura en tres sessions de mentoria entre els mesos de setembre i octubre, i l’estudiantat participarà, a més, en seminaris, xarrades i ponències, rebent així de primera mà coneixements i experiències dels seus mentors, autoritats tècniques i acadèmiques dins dels camps en què desenvolupen la seua activitat professional.

Links: