Logo UVGrau en Ciència de DadesEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

.

Formació en camps capdavanters

Programació, machine learning, intel·ligència artificial, deep learning, anàlisi de xarxes socials

.

Grups reduïts amb continguts aplicats

Alta formació pràctica - Realització de pràctiques en empresa

.

Converteix-te en un professional del Big Data - Alta demanda laboral

Aplicacions en salut, economia, finances, ciberseguretat...

.

Docència multidisciplinària impartida per especialistes de la UV

Enginyeria, Matemàtiques, Economia, Dret, Medicina, Biologia...

.

Adrián Chust: “Vaig triar la UV perquè té professors experts en totes les àrees tractades en el grau”

Adrián Chust

Adrián Chust | 20 de de juny de 2019

Adrián Chust Ros és estudiant del Grau en Ciència de Dades de l’ETSE-UV. Forma part de la que serà la primera promoció del grau, que es va posar en funcionament el curs anterior (2018/2019). “Vaig triar la Universitat de València perquè té professors experts en les diferents àrees tractades en el grau, i amb gran experiència en recerques de gran interès per a un analista de dades”, opina.

“L'anàlisi de dades té cada dia un major pes en les nostres vides, i jo volia formar part del canvi que protagonitzarà en els pròxims anys per a ajudar a construir un món millor”, considera l’estudiant que també pensa que les instal·lacions de l’ETSE-UV són molt completes.

“El grau està enfocat per a aconseguir les bases de la Ciència de Dades, i permet obtindre una visió global per a comprendre la relació de les diferents assignatures, així com la de les diferents eines utilitzades, que són algunes de les més rellevants per al sector”, continua, “a més, el professorat mostra en general motivació per aconseguir que el grau resulte atractiu per a l'alumnat i tinga la millor qualitat possible, la qual cosa és d'agrair, ja que això no succeeix en totes les universitats ni totes les titulacions”.