Logo UVGrau en Ciència de DadesEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

.

Formació en camps capdavanters

Programació, machine learning, intel·ligència artificial, deep learning, anàlisi de xarxes socials

.

Grups reduïts amb continguts aplicats

Alta formació pràctica - Realització de pràctiques en empresa

.

Converteix-te en un professional del Big Data - Alta demanda laboral

Aplicacions en salut, economia, finances, ciberseguretat...

.

Docència multidisciplinària impartida per especialistes de la UV

Enginyeria, Matemàtiques, Economia, Dret, Medicina, Biologia...

.

María Beneito Durá: “El món de les dades creix dia a dia a una velocitat inimaginable”

María Beneito. estudiant de la ETSE grau ciència de dades

María Beneito | 20 de de juny de 2019

María Beneito Durá va conéixer el Grau en Ciència de Dades de l'ETSE-UV gràcies a una amiga. No sabia en què consistia ni quines eixides professionals podria tindre en un futur. No obstant això, totes aquelles persones que li van recomanar estudiar el grau coincidien en una idea: “el món de les dades creix dia a dia a una velocitat inimaginable”. “Vaig decidir arriscar-me i donar-li una oportunitat a aquesta nova carrera que apuntava a ser realment prometedora”, opina.

“L’ETSE-UV compta amb unes instal·lacions increïbles, que fan que la incorporació a la Universitat siga més fàcil. El professorat compta amb una gran experiència en el camp de les dades. Així mateix, se’ns brinda les eines suficients i necessàries per a eixir al món laboral com data scientists íntegrament formats”, analitza María.

“El Grau en Ciència de Dades disposa d'un ampli ventall d'assignatures, molt diferents entre si, però que, al mateix temps, es complementen molt bé. Podem trobar assignatures relacionades amb les matemàtiques, la informàtica, la programació i les dades, com a Tractament de Dades”, expressa l’estudiant de primer curs.

“Des de l’ETSE-UV, se'ns ofereix una formació basada en la combinació de teoria i pràctica. Gràcies a les pràctiques, podem ampliar i reforçar els coneixements adquirits en teoria”, continua María. “El Grau en Ciència de Dades ens obrirà infinitat de portes en aquest món tan globalitzat i poblat per dades”, acaba.