Logo UVGrau en Ciència de DadesEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

.

Formació en camps capdavanters

Programació, machine learning, intel·ligència artificial, deep learning, anàlisi de xarxes socials

.

Grups reduïts amb continguts aplicats

Alta formació pràctica - Realització de pràctiques en empresa

.

Converteix-te en un professional del Big Data - Alta demanda laboral

Aplicacions en salut, economia, finances, ciberseguretat...

.

Docència multidisciplinària impartida per especialistes de la UV

Enginyeria, Matemàtiques, Economia, Dret, Medicina, Biologia...

.

Raquel Aráiz: “Ciència de Dades és un grau realment interessant a causa de l'ampli ventall d'àrees d'estudi que comprén"

Raquel Araiz

Raquel Araiz | 12 de de maig de 2020

Raquel Aráiz: “Ciència de Dades, a més de ser un grau realment interessant, a causa de l'ampli ventall d'àrees d'estudi que comprén: matemàtiques, estadística, programació..., és una carrera amb una gran demanda.”

Raquel Aráiz observa que el món està canviant a causa d'innovacions tecnològiques i considera que cal adaptar-se a les noves necessitats que aquest precisa. La seua elecció de l’ETSE es basa en “l'estructuració del pla d'estudis, la possibilitat de cursar pràctiques des de primer curs i poder cursar-les en anglés”.

“L’ETSE compta amb una facultat relativament nova i estèticament bonica que disposa d'instal·lacions útils i adequades a l'ús dels estudiants. El professorat compta amb un gran coneixement en la matèria que imparteixen, així com en el camp de les dades i ofereixen les eines necessàries per a entendre l'estudiat. Els continguts en les assignatures són els bàsics per a una bona formació en el camp de les dades, variats i amb la profunditat suficient per a aprendre i voler investigar pel teu compte”.

Raquel també destaca “l'ajuda oferida pels professors fora de l'aula amb tutories, i l'ambient universitari que hi ha en la facultat facilitant la capacitat de conéixer a noves persones tant de dins de la Comunitat Valenciana com de fora”.