Logo de la Universitat de València Logo Innocampus Logo del portal

Obert el termini de la competició Idees MOTIVEM 2020, amb 16.000 euros en premis

  • 12 de febrer de 2020
Image de la noticia

El 20 de febrer finalitzarà el termini de presentació d'idees a MOTIVEM en equip 2020 que contempla cinc premis, un per branca de coneixement, dotats amb 1.400 euros. Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Jurídiques i Enginyeria seran les cinc branques a les quals s'adscriuran les idees.

A més, es lliuraran quinze accèssits, dotats amb 600 euros cadascun. En total, 16.000 euros en premis per als 20 equips finalistes, formats per docents i estudiants de la Universitat de València, que presenten les idees que resulten més ben valorades.

Com sorgeix la idea?, en què consisteix?, quina necessitat social satisfà?, a qui va dirigida?, què la diferència d'unes altres?, com es desenvoluparia? I quin tipus de recursos necessitaria? són les qüestions a les quals ha de donar-se resposta en el document on es presente la idea.

Aquesta iniciativa, dirigida pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius i gestionada per la Fundació Universitat-Empresa ADEIT, compta amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i de l'Obra Social “la Caixa”.

Qui pot participar?

Poden presentar les seues idees en MOTIVEM estudiants matriculats a la Universitat de València, coordinats pel professorat o personal investigador que s'indica en la pàgina informativa http://www.adeituv.es/ideasmotivem d'aquesta competició, que són els qui han d'inscriure els equips.

Què es valorarà?

La creativitat, la coherència, la interdisciplinarietat, la presentació de la idea i la resolució de necessitats socials seran els cinc criteris amb els quals s'avaluaran les idees, el termini de presentació de les quals finalitzarà el pròxim 20 de febrer. Així mateix, en l'actual convocatòria 2020 s'identificaran els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) que coincidisquen amb cada idea presentada.