Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

Cinc especialistes analitzen la ciència de dades des de diverses perspectives, dimecres en ‘Databeers València’

  • 24 de maig de 2018
Image de la noticia

L’Espai Ciència de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València acull aquest dimecres 30 de maig ‘Databeers Vaència’, una iniciativa per a comunicar i difondre els beneficis i avanços en el camp de la ciència de dades d’una manera relaxada i divertida, i amb una cervesa.

L’acte tindrà lloc a la cafeteria de l’Octubre, a partir de les 19 hores amb les ponències d’Ana Jiménez Pastor (D’imatges radiològiques a dades quantitatives en el camí cap a la medicina personalitzada de precisió); Wladimiro Díaz (Classificació en Metagenòmica); Majo Castillo (El Nirvana de la transformació digital: de les dades a l’acció) i Julián Ballesteros i Alberto Oteo (Què poden fer els comerços amb les teues dades de compra?).

L’assistència i la inscripció gratuïtes inclouen la cervesa i s’han de fer mitjançant formulari en https://goo.gl/Y3u73z  

L’acte està organitzat pel col·lectiu Databeers VLC i compta amb el suport de l’Espai Ciència d’Acció Cultural del País Valencià i de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE-UV) de la Universitat de València. També hi col·laboren entitats com l’Institut d’Estudis Catalans, el CSIC i la Unitat de Cultura Científica de la Universitat de València.

Imatges: