Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

Nou Màster en Biologia Sintètica Integrativa MISB (CSIC-UIMP)

  • 25 de maig de 2021
I2Sysbio

Fins al dia 11 de juny de 2021 romandrà oberta la inscripció al nou màster oficial de Biologia Sintètica Integrativa MISB organitzat per la UIMP i el CSIC. El curs s'iniciarà a l'octubre de 2021 i en ell participaran investigadors de diferents centres del CSIC com són el Centre d'Investigacions Biològiques (CIB), el Centre Nacional de Biotecnologia (CNB) i l'Institut de Biologia Integrativa de Sistemes (I2SysBio). El MISB té com a objectiu l'estudi dels principis bàsics de la vida –i el seu sorgiment a partir de components inerts– així com el disseny d'eines que permeten solucions innovadores a problemes relacionats amb l'ambient o la salut.

El Màster en Biologia Sintètica Integrativa (MISB) és una escola avançada de recerca de dos anys de durada (120 ECTS), coorganitzada per la UIMP i el CSIC, per proporcionar als estudiants de postgrau (des de les ciències de la vida i la física i química fins a la informàtica i l'enginyeria) un programa integrat de formació, investigació i innovació sobre biologia sintètica en un entorn científic d'avantguarda. La missió del MISB –els primers estudis de postgrau sobre biologia sintètica a Espanya– és preparar la propera generació de biòlegs sintètics equipats amb noves formes d'explorar els sistemes vius: l'enginyeria per a comprendre i dissenyar la complexitat biològica.

Dades bàsiques:

  • 120 ECTS en 2 cursos acadèmics.
  • 4 mòduls acadèmics teoricopràctics (90 crèdits) i TFM (30 crèdits).
  • Màxim 20 estudiants procedents d'estudis de Grau en Ciències de la Vida, Química, Física, Enginyeries o Ciències de la Computació.
  • Docència en línia i presencial, majoritàriament en anglès.
  • Rotació en diversos laboratoris abans de començar el TFM.