Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

L'I2SysBio participa a la Setmana de la Ciència i la Tecnologia organitzada pel CSIC

  • 11 de novembre de 2021
Setmana de la Ciència i la Tecnologia (CSIC)

Els diversos centres del CSIC a la Comunitat Valenciana i La Casa de la Ciència del CSIC presenten una diversitat d'activitats en el marc de la Setmana de la Ciència, una de les cites principals de la divulgació de la ciència a Espanya que compta amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECyT). L'I2SysBio participa al programa d'activitats amb el taller “Caçadors de virus”.

Puntual a la cita de cada any arriba el programa d'activitats divulgatives de la Setmana de la Ciència, una iniciativa de la Unió Europea que se celebra a València amb diferents formats des de l'any 1999, quan la va organitzar per primera vegada la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.

Enguany l'I2SysBio participa a la sèrie d'activitats programades pel CSIC. Així, la Casa de Ciència del CSIC a València acollirà el taller divulgatiu “Caçadors de virus”, organitzat per la investigadora de l'institut Pilar Domingo-Calap. L'activitat es desenvoluparà durant el matí del dimarts 16 de novembre i hi participarà alumnat d'educació secundària.