Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

L'I2SysBio disposa d'un nou Centre de Procesament de Dades (CPD) dissenyat sobre els principis d'escalabilitat i eficiència energètica. El CPD alberga una excel·lent infraestructura informàtica destinada a donar resposta a la demanda d'emmagatzematge i computació per als grups d'investigació de l'acadèmia i de les empreses.

Aquesta infraestructura no solament permet oferir serveis d'emmagatzematge en cloud i capacitat de còmput, sinó que a més compta amb un entorn de virtualització i amb els sistemes d'administració necessaris per a donar suport a la comunitat d'usuaris. L'I2SysBio compta amb un Programa de Biologia Computacional on els seus investigadors poden oferir serveis de suport tecnològic en molts dels camps de l'àrea com per exemple:

  • Tractament, anàlisi i qualitat de dades de òmiques (genomes, metagenomes, transcriptomes, metabolomes, etc.).
  • Manteniment de bases de dades a gran escala.
  • Gestió i desenvolupament d'aplicacions bioinformàtiques.
  • Big data i intel·ligència artificial.
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies