Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

L'I2SysBio a través dels grups del seu Programa de Biologia de Sistemes de Patògens posa a la disposició dels investigadors de l'acadèmia i de l'empresa un conjunt ampli de tecnologies per al maneig i la identificació de virus humans i el desenvolupament de tècniques relacionades amb la virologia aplicada a humans:

  • Cultiu i purificació de virus. Amplificació de virus humans coneguts en cultius cel·lulars i preparació d'estocs d'alt títol purificats en gradient.
  • Anàlisi metagenòmica de mostres ambientals o clíniques per a la detecció de virus humans. Amplificació quasi imparcial d'àcids nucleics virals en una mostra proporcionada per l'usuari, seqüenciació d'alt rendiment i identificació de seqüències virals.
  • Microscòpia electrònica de virus. Anàlisi morfològica de partícules virals en teixits humans, o anàlisi morfològica de preparacions virals purificades.
  • Microscòpia de fluorescència automatitzada en temps real per a la quantificació del creixement viral en cultius. Infecció de cultius cel·lulars amb virus marcats amb fluorescència proporcionats per l'usuari, quantificació de la fluorescència en cultius i anàlisis de creixement / expansió viral.
  • PCR quantitativa en temps real per a quantificació viral en mostres humanes. Extracció d'ADN / ARN, disseny d'engreixadors, qPCR i anàlisis de dades.
  • Prospecció i caracterització de bacteriòfags dirigits a bacteris patògens específics. Mostreig ambiental i prova de mostres per a detectar la presència de fags dirigits a bacteris proporcionats per l'usuari (BSL-1 o BSL-2). Caracterització morfològica (TEM) i genètica (NGS) dels fags aïllats.
  • Evolució dirigida dels virus. Optimització d'un virus (infectivitat, taxa de creixement, capacitat lítica) mitjançant selecció artificial de laboratori. Caracterització del virus evolucionat (seqüenciació, assajos de infectivitat).
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies