Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

La Unitat d'Innovació “Sinnbiosis” (Solucions innovadores de la Biologia de Sistemes) s'ha creat gràcies a l'ajuda (INNTA1/2020/9) concedida per a la promoció d'Agents d'Innovació (Innoagents) per l'Agència Valenciana d'Innovació (AVI) dins del Programa de Promoció del Talent de la convocatòria Pla GenT 2020/21.

La Unitat Sinnbiosis pretén promoure l'aplicació dels enfocaments globals i multidisciplinaris que proporciona la Biologia de Sistemes per a la generació de solucions biotecnològiques innovadores als reptes socials i empresarials que es plantegen a l'institut.

L'objectiu de la Unitat és establir ponts de comunicació amb les empreses del sector biotecnològic que estiguen interessades en l'explotació dels resultats de la investigació desenvolupats en l'institut o que requerisquen de la nostra ajuda per al desenvolupament de projectes d'I+D+I, a nivell regional, nacional o internacional. Tot això atesa la nostra vocació de gestionar de la forma més eficient possible tots els recursos humans i tecnològics a la nostra disposició per a agilitar la generació de solucions innovadores als diferents problemes o necessitats que ens plategen les empreses.

La Unitat d'Innovació està coordinada pel Prof. José Luis García i compta com Innoagent amb la Dra. Carla Rubio.

Contacte: Dra. Carla Rubio Villena. E-mail: carla.rubio@csic.es

Sinnbiosis - Generalitat Valenciana - Agència Valenciana Innovació