Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Oberta la matrícula dels Cursos UVocupació amb crèdits

Període de l'esdeveniment: De 14 d’octubre de 2019 a 12 de juliol de 2020. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: Consultar el detall de cada curs

 
Descripció:

UVocupació, el servei d’ocupació de la Universitat de València, ha llançat una oferta formativa de 22 cursos per a l’any acadèmic 2019-2020. Tant l’estudiantat com el públic en general podran completar la seua formació adquirint habilitats amb l’objectiu d’agilitzar la seua inserció laboral. El servei proposa per a enguany dues novetats: un curs sobre empresa familiar (novembre 2019) i un altre d’educació financera per a l’ocupació i l’emprenedoria (online-octubre i novembre 2019).

Per la seua banda, altres cursos es consoliden, com és el cas d’‘Eines per a la cerca d’ocupació’ -de formació en línia- que arriba a la seua 27a edició. Com aquest, el públic interessat podrà triar entre set cursos ‘online’ relacionats amb matèries com ara l’emprenedoria i la cerca d’ocupació.

Altres propostes passen per la formació en processos de selecció, el desenvolupament de plans d’empresa, marca personal o competències per a complir eficaçment en el lloc de treball.

Tots els cursos estan reconeguts amb crèdits de participació universitària en els graus. Aquest certificat es podrà obtindre a partir d’una assistència mínima del 80%. El període de matrícula ja s’ha iniciat i romandrà obert fins al dia anterior al començament de cada curs.

 
Organitza:
 

Contacta: uvocupacio@uv.es

 
Més informació: