Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Programa d'intraprenedoria Gennera 'Solucions per al futur'

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València convoca aquest programa formatiu dissenyat per la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) en col·laboració amb tres importants entitats del teixit productiu valencià: Ford España, Fundació Valencia CF i LafargeHolcim.

 

L'objectiu del programa és que l'estudiantat desenvolupe les competències professionals i emprenedores necessàries per a resoldre els reptes d'innovació reals que els presenten les empreses col·laboradores, mostrant el seu talent per a l'emprenedoria en l'àmbit corporatiu.

Aquesta iniciativa està patrocinada pel Campus de l'emprenedoria innovadora, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, la nova marca de la qual Llamp impulsa l'emprenedoria basada en la innovació social i tecnològica i en objectius de desenvolupament sostenible. També compta amb el suport del Campus de l'emprenedoria UVemprén - Santander Universitats i està dirigida a estudiantat de grau, màster i doctorat de la Universitat de València matriculat en el curs 2021-2022.

Les persones que completen el programa amb èxit rebran un certificat acreditatiu i optaran a un premi de 300 € per a les i els integrants dels equips guanyadors de cadascun dels reptes i la possibilitat d'accedir a beques per a cursar el certificat de tècniques d'emprenedoria innovadora del campus UVemprén – Santander Universitats. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 10 d'octubre de 2021.

La Universitat de València, a través de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, obri la convocatòria d'UVemprén Gennera, el programa de formació en intraprenedoria en el qual les persones participants poden aprendre a resoldre reptes reals de l'àmbit empresarial.

Aquest programa es realitza en col·laboració amb algunes de les empreses més importants de l'ecosistema empresarial de la Comunitat Valenciana, com és el cas de Ford España, la Fundació Valencia CF i LafargeHolcim. A més, compta amb el patrocini del Campus de l'Emprenedoria Innovadora de la Generalitat Valenciana i de Santander Universitats en el marc del Campus UVemprén-Santander Universitats.

UVemprén Gennera està orientat a formar l'estudiantat per a emprendre dins d'una organització, proporcionant així una experiència en el món real que puga, al mateix temps, crear un espai d'innovació entre empreses i estudiants, i permetre'ls mostrar el seu talent com a emprenedors en l'àmbit corporatiu.

La convocatòria està dirigida a estudiants de grau, màster o doctorat de la Universitat de València que hagen formalitzat la seua matrícula en el curs 2021-22. Les persones seleccionades rebran una formació en metodologies innovadores, de la mà de reconeguts professionals i acadèmics. Posteriorment, podran aplicar l'après en casos reals, resolent reptes d'innovació estratègica plantejats per les empreses col·laboradores.

Aquelles persones que completen el programa de manera satisfactòria rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda i optaran a un premi consistent en 300€ per a cadascun dels integrants dels equips guanyadors.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al dia 10 d'octubre, i la convocatòria ja s'ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Tota la informació i les bases de la convocatòria es poden trobar en aquest enllaç:


https://www.uv.es/uv-empren/ca/programes-uvempren/gennera/presentacio.html

 

Data De 23 de juliol de 2021 a 10 d’octubre de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació