Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

'Doña Francisquita' d’A. Vives, 'Madama Butterfly' de G. Puccini, 'Ariodante' de G.F. Händel i 'Wozzeck' d’A. Berg seran els títols abordats en aquesta edició.
Curs d’Iniciació a l’Òpera ‘Les Arts a La Nau’ VI. Matrícula oberta

La Fundació General de la Universitat de València i el Palau de les Arts Reina Sofía ofereixen la sisena edició del Curs d’Iniciació a l’Òpera ‘Les Arts a La Nau’, adreçat a l’estudiantat universitari i d’ensenyaments artístics de grau superior. La matrícula del curs, que es desenvoluparà del 27 d’octubre de 2021 al 23 de maig de 2022, està oberta i es realitzarà en modalitat online.

L’objectiu del curs és fomentar l’afició pel gènere operístic mitjançant l’assistència a quatre representacions en directe (preestrenes) de les òperes de la temporada 2021-2022 del Palau de les Arts, que seran: Doña Francisquita (31 d’octubre), Madama Butterfly (7 de desembre), Ariodante (27 de febrer) i Wozzeck (23 de maig).

Els continguts formatius s’imparteixen en una sessió didàctica abans de cada representació (27 d’octubre, 1 de desembre, 23 de febrer i 18 de maig, respectivament), en què Ramon Gener explicarà, mitjançant diferents materials i la visualització dels fragments més representatius, els trets més importants de cada peça i la seua localització en el context de la producció de cada autor i de la història de l’òpera.

La durada del curs és de 30 hores i el preu de la matrícula és de 40 euros per a l’estudiantat de la Universitat de València i de 48 euros per a l’estudiantat d’altres universitats o centres d’ensenyaments artístics de grau superior. La matrícula inclou les entrades a les representacions.

 

Període de l'esdevenimentDe 28 de setembre de 2021 a 27 d’octubre de 2021. Tots els dies de 09:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Fundació General de la Universitat de València-Àrea d'Activitats Musicals

Palau de les Arts Reina Sofia.

https://www.uv.es/aam

 

Contacta pam@uv.es

 
Més informació