Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

CreaLab
CreaLab: Tallers creatius per a la sostenibilitat (2 Crèdits ECTS). Inscripció oberta

CreaLab és un projecte que fomenta els vincles entre les indústries creatives i la universitat, per a abordar els Objectius per al Desenvolupament Sostenible des d'una perspectiva creativa, interdisciplinària i crítica. Per a això, es treballarà amb estudiants de la Universitat de València (UVEG), la Università degli Studi di Palerm (UNIPA) i la Uniwersytet Opolski (OPOLE), a través d'una sèrie de tallers i webinars creatius on els estudiants també aportaran la seua visió sobre el desenvolupament sostenible, a més podran participar en un concurs per a viatjar a una d'aquestes universitats.

 

En el webinar, dissenyadors i artistes presentaran els seus treballs relacionats amb la migració, el gènere i el canvi climàtic. Els convidats són:

Iole Carollo (migració)

Hend Ben Mansour (migració)

Valeria Camaratta (gènere/migració, teoria)

Xavi Calvo (Valencia, capital mundial del diseny; canvi climàtic)

Adelajda Olczak (art sostnible)

 El taller presencial es realitzarà a la Universitat de València i comptarà amb la presència de Xavi Calvo. Durant un matí, l'alumnat desenvoluparà qualsevol dels temes proposats des de la creativitat, podent realitzar performances, dibuixos, poesies, o qualsevol aspecte que consideren. Els resultats es podran presentar de manera digital. Els projectes seran avaluats per un comité format pels dissenyadors i artistes del taller en línia, així com un membre de l'equip organitzador de cada universitat.

 El guanyador podrà triar una universitat que visitar (UNIPA o OPOLE) i presentar la seua creació. Per a poder optar al premi és necessari que assistisca tant al taller en línia com al taller presencial.

Dates clau:

Taller online:

Divendres, 14 d'octubre 2022

10:00 – 12:00 CEST

 

Taller presencial:

25 novembre, Sala Seminari.Facultat de Geografia i Història.

10:00-14:00 CEST

 

Entrega de treballs:

22 desembre 2022

 Resultats:

15 gener 2023

 

Per a més informació sobre el proyecte CREALAB, visite la nostra pàgina web: https://www.uv.es/crealab/

 Automatrícula: http://links.uv.es/w2e0IP8

 

CREALAB és un projecte finançat per FIT FORTHEM Co-creation Pilot Projects. L'Aliança Universitària Europea FORTHEM compta amb el suport de la Unió Europea a través del finançament de diferents projectes. El projecte original FORTHEM 2019-2022 està cofinançat pel Programa Erasmus+ de la Unió Europea. FIT FORTHEM ha rebut finançament del Programa d'Investigació i Innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea sota l'acord de subvenció núm. 101017248.

 

Data De 22 de setembre de 2022 a 14 d’octubre de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online/Fac.Geografia i Hist. Sala Seminari.Campus Blasco Ibañez

 
Organitza

Servei de Cultura Universitària.

http://extensio.uv.es

 

Contacta cursosextensio@uv.es

 
Més informació