Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

José Mª Peiró Silla
MOTIVEM: Competències per a l'ocupabilitat

El pròxim 12 de febrer començarà al campus de Burjassot-Paterna la sèrie de conferències sobre competències per a l'ocupabilitat que impartirà el professor José Mª Peiró Silla, i que continuarà el dia següent als campus de Blasco Ibáñez i Tarongers. Aquestes activitats s'organitzen en el marc del programa MOTIVEM de la Universitat de València.

Quines són les competències necessàries per a trobar, mantindre o millorar la posició laboral? El catedràtic de Psicologia Social i de les Organitzacions de la Universitat de València i expert en inserció laboral i equips de treball, José María Peiró, impartirà una conferència sobre competències per a l'ocupabilitat en els tres campus de la Universitat.

Per a millorar l'ocupabilitat és necessari, a més de comptar amb els coneixements acadèmics, disposar de certes competències, que el professor desgranarà en la seua conferència, dirigida tant a professorat i personal investigador com a estudiants de la Universitat de València. José María Peiró és director fundador de l'Institut d'Investigació de Psicologia dels RH, Desenvolupament Organitzacional i Qualitat de Vida Laboral (IDOCAL) i doctor honoris causa per la Universitat de Maastrich (2020), la Universitat Miguel Hernández d'Elx (2017) i la Universitat Metodista de São Paulo (2010). Ha sigut, a més, president de l'Associació Internacional de Psicologia Aplicada (2011-2014) i ha participat en més de 50 publicacions i més de 130 articles.

La primera de les sessions, que s'organitzen en el marc del programa MOTIVEM, tindrà lloc el dimecres 12 de febrer a les 10 hores, en la Sala d'actes de la Facultat de Farmàcia del campus de Burjassot-Paterna. El dijous 13 de febrer a les 10 hores, la conferència serà a la Sala de Juntes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació del campus de Blasco Ibáñez. Finalment, José María Peiró impartirà la conferència al Campus de Tarongers aqueix mateix dijous, a les 12 hores, a la sala Ignasi Villalonga de la Facultat d'Economia.

MOTIVEM és un programa que desenvolupa la Universitat de València sota la direcció del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius i la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT. La participació és gratuïta en comptar amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i d'Obra Social La Caixa. Les inscripcions es poden formalitzar en aquest enllaç.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 12 de febrer de 2020 de 10:00 a 11:00. Dimecres.
  • 13 de febrer de 2020 de 10:00 a 13:00. Dijous.
 
 
Lloc de realització

Sala d'Actes de la Facultat de Farmàcia. Sala de Juntes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Sala Ignasi Villalonga de la Facultat d'Economia

 
Organitza

MOTIVEM.

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació