Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Participants del programa
Vols ser mentor o mentora ‘Entreiguals’?

Vols ser mentor o mentora ‘Entreiguals’? Inscriu-te!

Del 8 al 21 de febrer de 2021 està obert el termini per inscriure’s per a ser mentor o mentora d’Entreiguals, el programa de mentoria d’estudiants de la Universitat de València. L’objectiu del programa, que es coordina des del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), és facilitar la incorporació d’estudiants de nou ingrés i acompanyar la integració d’estudiants incoming.

Participar en el programa com a mentor o mentora implica formar-se en mentoria, en els recursos i serveis de la Universitat de València, en habilitats de comunicació en la relació d’ajuda i en les especificitats de cada centre. Després, en coordinació amb el professorat tutor del centre, es desenvolupen les accions previstes per a promoure una integració acadèmica, personal i social del nou estudiantat assignat com a mentorat.  L’experiència personal, compartida d’igual a igual, resulta molt útil per a tot l’estudiantat implicat. A més, ser mentor o mentora Entreiguals té un reconeixement de 3 crèdits ECTS per participació que s’incorporaran l’últim any de carrera.

 

Data De 8 de febrer de 2021 a 21 de febrer de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Universtat de València

 
Organitza

Servei d'Informació i Dinamització dels Estudiants - Sedi.

 

Contacta mentors@uv.es

 
Més informació