Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Objectius de Desenvolupament Sostenible
Enquesta sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a la UV

Si ets membre de la Comunitat uinviersitària de la Universitat de València, hauràs rebut l'enquesta per a ordenar les prioritats en l'adopció dels ODS en la teua universitat. Revisa el teu correu i contesta l'enquesta. La teua participació és important.

Què són els ODS?

El 2015 l'ONU va aprovar l'agenda 2030 per a la millora de la vida de les persones i del planeta, amb la idea de reconduir el desenvolupament de la societat sota el prisma de la igualtat, l'educació, la cura del medi ambient, combatre la pobresa , el canvi climàtic o conformar aliances entre les nacions i les seves societats per abordar de forma holística els grans problemes associats al creixement social actual, les desigualtats socials i econòmiques i el deteriorament del planeta i el clima.

Per integrar els ODS en la universitat, la Universitat de València desenvolupa el projecte ODS: jo sí! La universitat com a motor de transformació social a través dels ODS. Amb aquest projecte pretenem des dels diferents àmbits de la universitat, i comptant també amb la participació dels diferents sectors (social, públic i privat), analitzar aquests objectius en profunditat, amb la finalitat de poder dissenyar actuacions concretes que permeten integrar la perspectiva de la sostenibilitat en el funcionament i funció de la mateixa universitat i del seu entorn.

La present enquesta s’envia a tots els membres de la comunitat universitària amb la finalitat d’adequar unes metes concretes a l’entorn universitari en la línia dels ODS. 

Per a dur a terme el projecte ODS, jo sí! volem conèixer les vostres inquietuds per a prioritzar els plantejaments de possibles iniciatives futures.

 

Data De 2 de març de 2020 a 16 de març de 2020. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Vicerectorat d'Igulatat, Diversitat i Sostenibilitat

Delegada de Sostenibilitat.

www.uv.es/uvsostenibilitat

 

Contacta sostenibilitat@uv.es

 
Més informació