Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Vols participar en l'enquesta global més gran sobre emprenedoria universitària?

T'agradaria participar en una enquesta internacional sobre emprenedoria en la qual participen més de 3.000 universitats de tot el món? Ja és possible emplenar aquesta enquesta que s'emmarca en el projecte internacional Global University Entrepreneurial Spirit Students’ Survey, l'Enquesta Global sobre l'Esperit Emprenedor dels Estudiants Universitaris.

 

L'enquesta GUESSS constitueix l'observatori d'investigació col·laborativa més gran del món. En 2018 van participar més de 3.100 universitats de 54 països, entre elles 50 universitats espanyoles entre les quals s'inclou la Universitat de València. Per a aquesta nova edició, està previst que participen 70 universitats del nostre país.

Aquest estudi permet dur a terme investigacions rigoroses i rellevants en matèria d'emprenedoria, a més de permetre avaluar de forma longitudinal i comparativa l'eficàcia de les mesures adoptades per la Universitat de València per a fomentar les actituds i iniciatives emprenedores. D'aquesta manera, la Universitat pretén ser reconeguda com una Universitat Emprenedora i una Universitat d'Emprenedors i Emprenedores.

L'enquesta GUESSS va dirigida a tot l'estudiantat de grau i postgrau de la Universitat de València, que poden respondre al qüestionari en línia que es pot trobar en aquest enllaç. El termini per a respondre a l'enquesta estarà obert fins al pròxim 15 de maig de 2021.

 

Període de l'esdevenimentDe 3 de març de 2021 a 15 de maig de 2021. Tots els dies d' 01:00 a 23:00.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

UVemprén.

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació