Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Inscripció oberta, jornada 'COVID-19, Drets i responsabilitats'

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, en col·laboració amb l'Agència Valenciana Antifrau, l'Ajuntament de Llíria i la Facultat de Dret, uneixen forces per a organitzar aquesta jornada, titulada 'Covid-29, drets i responsabilitats'. La relació entre els drets fonamentals bàsics del sistema democràtic, la seguretat sanitària de la població i les responsabilitats dels poders públics i de la ciutadania en la situació de pandèmia a causa de la Covid-19 centrarà aquesta jornada debat.

Els eixos de les intervencions se centraran en qüestions com la celebració de processos electorals durant la pandèmia, el dret a decidir sobre la vacunació, la desobediència a les normes, les noves formes de ciberdelinqüència vinculada a la Covid-19, i l’actuació dels poders públics en la gestió de la crisi sanitària.

La discussió acadèmica i social sobre aquestes qüestions és essencial per a millorar les tècniques de prevenció i lluita contra pràctiques de corrupció i frau en la gestió dels assumptes públics i són, així mateix, debats bàsics per a enfortir la formació cívica i l’ètica pública de la societat valenciana.

 

Data De 26 d’abril de 2021 a 5 de maig de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Tourist Info Llíria - También se puede seguir en streaming

 
Organitza

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, amb la col·laboració de l'Agencia Valenciana Antifrau, la Facultat de Dret i l'Ajuntament de Llíria.

http://projeccio.uv.es

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació