Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Premis Emprenedoria Inclusiva

El Vicerectorat d'Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València convoca aquests premis en virtut del conveni de col·laboració que va crear l'Aula d'emprenedoria inclusiva Per Talent Emprèn de la Fundación ONCE, l'Asociación Inserta Empleo i la Universitat de València.

 

Els premis d'emprenedoria inclusiva estan orientats a premiar i reconèixer les iniciatives emprenedores i idees de negoci innovadores, fomentades per persones amb discapacitat, de l'àmbit universitari del nostre país.

S'estableixen tres categories en les quals es proposen fins a sis premis amb les següents dotacions: per a la categoria CREA, dos premis de 500 euros; per a la categoria ACADÈMIA, tres premis de 1.000 euros i un premi de 1.500 euros en la categoria STARTUP amb l'objectiu de captar el talent emprenedor de l'estudiantat i de les persones titulades amb discapacitat per a la creació d'un banc públic d'idees.

Aquests premis van dirigits a l'estudiantat i les persones graduades amb discapacitat en els tres cursos anteriors de grau, màster i doctorat oficials de les universitats públiques espanyoles i del títol propi de la Universitat de València d'expert en startup management.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al dia 15 de setembre de 2022. Tota la informació i les bases de la convocatòria es poden trobar en aquest enllaç.

 

Data De 12 d’abril de 2022 a 15 de setembre de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació