Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Torneig de la Fallera Calavera al CAL de Blasco Ibáñez
Torneig de la Fallera Calavera al CAL de Blasco Ibáñez

Juga a les cartes mentre practiques la conversa en valencià al CAL de Blasco Ibáñez

El Centre d'Aprenentatge de Llengües de Blasco Ibáñez s'obri a la fallera zombi més coneguda per disputar un torneig del joc de cartes La Fallera Calavera, el divendres 13 de maig, a les 11 h. La participació és oberta (i gratuïta) a tot el públic, també a persones externes a la comunitat UV. Tanmateix, cal que us hi inscrigueu mitjançant un missatge a cal.blasco@uv.es, perquè les places són limitades.

Hi haurà premis: dues cartes extraordinàries que completaran els vostres jocs. Una se sortejarà entre totes les persones que hi participeu i l’altra se la quedarà el guanyador o la guanyadora del torneig. Disposem d'alguns joc al CAL, però si el teniu (La Fallera Calavera 1, sense cap expansió), porteu-lo i informeu-nos-en en la inscripció.

Però, que encara no coneixeu el joc? No és obligatori (però sí recomanable) que ja hi sapigueu jugar. Si voleu familiaritzar-vos-hi primer, podeu acudir abans al CAL.

"Després de morir en una mascletà a causa d’un error de seguretat, una fallera torna a la vida convertida en zombi. Només hi ha una manera de calmar la seua ira apocalíptica: cuinar-li una bona paella".

 

Data 13 de maig de 2022 d' 11:00 a 14:00. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Centre d'Aprenentatge de Llengües de Blasco Ibáñez

 
Organitza

Servei de Llengües i Política Lingüística.

www.uv.es/llengues

 

Contacta cal.blasco@uv.es

 
Més informació