Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Marc Ribot. Foto: Ebru Yildiz.
Música i activisme. Diàleg amb Marc Ribot

Marc Ribot és un dels guitarristes més prestigiosos i sol·licitats de l'escena novaiorquesa. Aquest avantguardista compositor, improvisador i acompanyant ha participat en multitud de projectes eclèctics que van des del free jazz fins al rock, passant pel blues o la música cubana, esdevenint un dels músics més versàtils del nostre temps.

En la seua llarga llista de col·laboracions figuren artistes de la talla de Tom Waits, Elvis Costello, Solomon Burke, Marianne Faithfull, Caetano Veloso, John Zorn o Hal Willner, entre molts altres.

A més, Ribot és també un músic compromés que lluita activament pels drets dels artistes amb el grup Musicians Action. És autor del llibre 'Sense cordes: Desvaris i històries d'un guitarrista del soroll' ('Unstrung: Rants and Stories of a Noise Guitarist', Akashic Books, 2021) i el 9 de maig estarà al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València dialogant sobre el seu treball i el seu compromís polític en un acte presentat pel director de l'Observatori Cultural UV, Raúl Abeledo.

Inscripció necessària i gratuïta

 
Període de l'esdeveniment:
  • De 3 de maig de 2022 a 9 de maig de 2022. Tots els dies de 08:00 a 08:00.
  • 9 de maig de 2022 de 13:00 a 15:00. Dilluns.
 
 
Lloc de realització

Aula Magna. Centre Cultural La Nau (carrer Universitat 2, València) (inscripció online)

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de Cultura i Societat

Fundació General de la Universitat de València

Observatori Cultural UV.

https://www.uv.es/fundacio-general/ca/arees-actuacio/observatori-cultural/presentacio.html

 

Contacta observatori.cultural@uv.es

 
Més informació