Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

5ucv startup
Fins a 20.500 euros en el concurs 5UCV Startup als millors projectes i empreses

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d'Innovació i Transferència, i en compliment del que disposa el conveni subscrit amb la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, llança la IX edició del concurs “5UCV STARTUP” amb premis de fins a 20.500 €.

 

Aquesta convocatòria té dues categories: STARTUP, en la qual poden participar empreses amb una antiguitat màxima de tres anys; i JUNIOR, en la qual poden participar persones amb una iniciativa innovadora i viable comercialment. En totes dues categories, almenys una de les persones fundadores de l'empresa o del projecte d'innovació ha de ser egressada, estudiant o estar vinculada a la Universitat de València.

La convocatòria consta de dues fases. En una primera fase, la Universitat de València selecciona quatre candidatures, dues per modalitat, que posteriorment han de competir en una segona fase amb totes les candidatures presentades per les cinc universitats públiques valencianes. Les dues candidatures seleccionades seran guardonades amb premis econòmics. Per a la categoria STARTUP es lliuraran dos premis de 1.500 € cadascun, mentre que per a la categoria JUNIOR es lliuraran dos premis de 750 € cadascun.

En la segona fase, cada candidatura ha d’exposar públicament el seu projecte i activitat empresarial davant un comitè de selecció nomenat per la Generalitat Valenciana. Els premis es lliuren en un acte oficial, organitzat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que ha de tenir lloc en els tres mesos posteriors a la resolució del concurs.      

En aquesta segona fase, la categoria STARTUP consta de tres premis de 9.000 €, 5.000 € i 3.000 € als que podran optar les dues candidatures presentades per la Universitat de València. Per la seua part, en la categoria JUNIOR es lliuraran dos premis de 1.000 € cadascun.

El termini de presentació de candidatures romandrà obert fins al pròxim 31 d’agost. Tota la informació sobre la convocatòria es pot trobar en aquest enllaç.

 

Data De 19 de juliol de 2022 a 31 d’agost de 2022. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

UVemprén

 
Organitza
 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació