Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Calendari EBAU i preinscripció
Admissió de nous estudiants de Grau a setembre

Els estudiants que no han obtingut plaça en el grau que volien cursar tenen la oportunitat de sol·licitar estar a les llistes d’espera per si quedaren places després del període de matriculació de finals de juliol i principis d’agost.

Les llistes d'espera no són presencials, cada adjudicació es publica en la web de la Universitat, les persones interessades comprovaran individualment el resultat, per la qual cosa és necessari estar pendent de les dates de les crides.

Si estàs en llista d'espera i t'interessa obtenir plaça, has d'accedir al portal web de la Universitat de València i confirmar en cadascuna de les titulacions en les quals estàs en llista d'espera, el teu interès per continuar en ella, així podràs participar en les adjudicacions de plaça de les següents crides. Les adjudicacions de plaça als estudiants que estiguen en llista d'espera es realitzaran el 2, 7 i 9 de setembre.

La data límit de confirmació per a cadascuna de les crides serà el dia anterior fins a les 23:59 hores.

Després de cada adjudicació, si no s'ha estat admés/admessa, cal tornar a indicar via online que es continua interessat/ada, atés que si finalitzada la matrícula es produïra alguna vacant, el centre la cobrirà per ordre de llista d'espera. Cal recordar que en el cas que no es realitze aquesta confirmació, el programa exclourà automàticament l'interessat/da dels llistats, amb la qual cosa, es perdrà l'opció de ser admès/a en eixa titulació. No cal oblidar que s'ha de confirmar per cadascuna de les crides el desig de continuar en llistes d'espera.

Si t'assignen una plaça de la llista d'espera, hauràs de consultar la web del centre en el que has estat admès/a per informar-te de la data de matrícula. Si ja estàs matriculat/da, anul·laràs la matrícula inicial abans d'anar a matricular-te en la nova plaça assignada per la llista d'espera, i així tantes vegades com sigues admès/a en una titulació que, per ordre de preferència, estiga abans que l'assignada per preinscripció.

Les proves de la convocatòria extraordinària de les EBAU es desenvoluparan entre els dies 8 i 10 de setembre, i la Universitat de València iniciarà la segona fase de preinscripció per a la seua oferta de Graus. 

Les places que s'ofereixen en la preinscripció de setembre són les sobrants de l'adjudicació de places a les persones que estiguen en les llistes d'espera dels dies 2, 7 i 9 de setembre (a excepció de la reserva que hi ha per als que han fet l’accés per a majors de 25, 40 i 45 anys). El nou període de preinscripció serà del 14 i 21 de setembre. Les noves adjudicacions es coneixeran el 24 de setembre.  

 

Període de l'esdevenimentDe 31 de juliol de 2020 a 24 de setembre de 2020. Tots els dies de 00:00 a 08:56.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Universitat de València.

 

Contacta accesouni@uv.es

 
Més informació