Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

I Setmana de l'Emprenedoria de la Universitat de València

L'esdeveniment es celebrarà del 18 al 22 d'octubre en el Saló de Graus de la Facultat d'Economia de la Universitat de València. En aquesta I Edició es presentarà a la comunitat universitària l'estratègia institucional per a fomentar la innovació i l'emprenedoria universitària, que es coordina des de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

La I Setmana de l'Emprenedoria de la Universitat de València s'inaugurarà el pròxim 18 d'octubre a les 9.30 hores a càrrec de María Vicenta Mestre, Rectora de la Universitat de València; Adela Valero Aleixandre, vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València; i Francisco Muñoz Murgui, degà de la Facultat d'Economia de la Universitat de València.


El programa d'activitats de la I Setmana de l'Emprenedoria de la Universitat de València compta amb tallers formatius, taules redones i cursos de formació, el fil conductor de la qual és permetre a l'estudiantat participar en activitats formatives de primer nivell i ajudar-nos a reflexionar sobre com la comunitat universitària pot contribuir a construir una universitat compromesa amb el desenvolupament professional del seu estudiantat i amb el progrés de la societat.


Presentarem també els programes que en aquest curs convocarà el Vicerectorat per a afavorir, de manera transversal, l'especialització del PDI en matèria d'emprenedoria, i celebrarem el lliurament de Premis del Campus UVemprén – Santander Universitats a l'estudiantat i a les empreses guardonades pels seus projectes en el curs anterior. Pots trobar tota la informació sobre el programa en el següent enllaç.


A més del programa oficial, la I Setmana de l'Emprenedoria comptarà amb les següents activitats paral·leles:


• La I Fira del Talent Emprenedor: un concurs en línia perquè, mitjançant votació popular, la comunitat universitària trie el millor projecte emprenedor del curs 2020-21. Es pot votar des d'aquest enllaç.

 

• El TEDxUValencia, organitzat per estudiantat de diversos centres de la Universitat de València, que tindrà lloc a la Sala Darwin de l'Aulari interfacultatiu del Campus de Burjassot. La inscripció es pot fer de manera gratuïta en aquest enllaç.


• Cicle d'Autoocupació Universitària Sostenible: inclou una jornada dedicada a empreses d'inserció que se celebrarà en el Saló de Graus de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació el dia 19 d'octubre, així com una jornada dedicada a empreses sostenibles, que acollirà la Facultat de Farmàcia el 2 de novembre.


Entre l'estudiantat i alumni que s'inscriga i acudisca presencialment a una de les activitats de la I Setmana de l'Emprenedoria de la Universitat de València sortejarem cinc entrades per a acudir al SOUTH SUMMIT 2021, punt de trobada per a agents clau de la indústria: inversors, startups i corporacions, que es celebra a València els dies 3 i el 4 de novembre.


Pots inscriure't en les activitats de la I Setmana de l'Emprenedoria de la Universitat de València a través del següent enllaç.

 

Període de l'esdevenimentDe 18 d’octubre de 2021 a 22 d’octubre de 2021. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 15:00.

 
 
Lloc de realització

Facultat d'Economia

 
Organitza

Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació