Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Activitat d'estudiants
Si t’atrau l’art, apunta’t a Sabers tentaculars

Què és Sabers tentaculars? Una iniciativa dirigida a estudiantat universitari que, dins del marc de la Mostra art públic / universitat pública, formarà un grup tentacular d’estudiants per explorar les relacions entre disciplines presents en l’art actual. Per a això, sota la guia de la comissària de la Mostra i mediadora cultural Alba Braza, l’estudiantat participant en la iniciativa farà una visita guiada a la Mostra i entrarà en contacte directe amb els i les artistes, les obres, el professorat que hi col·labora, l’organització, etc. cercant crear un diàleg al voltant de l’art en què s’intercanvien coneixements.

Sabers tentaculars es desenvoluparà en dos campus coincidint amb l’activació de la XXIV Mostra art públic en cadascun d'ells. Al campus de Burjassot, la inscripció està ja activa fins a completar les places disponibles i se celebrarà al mes d’octubre, i al campus de Blasco Ibáñez, que obri el termini d’inscripcions el 27 de setembre, Sabers tentaculars es desenvoluparà durant el mes de novembre. Les inscripcions són gratuïtes i les places limitades.

La Mostra art públic / universitat pública és una iniciativa de la Universitat de València que pretén dinamitzar els espais dels campus de Burjassot i Blasco Ibáñez i transformar l’entorn universitari en un lloc d’intervenció artística obert a la societat.

 

Data De 8 de setembre de 2021 a 2 de novembre de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Universitat de València

 
Organitza

Servei d'Informació i Dinamització (SEDI).

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta artpublic@uv.es

 
Més informació