Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Imatge gràfica del Programa Inserta 2021.
Acte de Cloenda 2ª Edició Programa Inserta (online)

UVocupació celebra l’acte de cloenda de la 2a edició del programa Inserta, que el Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, en col·laboració amb el Banco Santander Universidades, ha dut a terme en el curs 2020-21.

L’esdeveniment, de caràcter gratuït i obert a tota la comunitat universitària, es realitzarà en format online a través de videoconferència. Només cal inscriure-s’hi mitjançant aquesta aplicació i la persona participant rebrà un correu electrònic amb l’enllaç d’accés.


PROGRAMACIÓ

16:30 hores. Inauguració de l’acte. Intervenció de la directora d’UVocupació, la professora Marisa Quintanilla. A continuació, li seguiran les intervencions de:

-    Coordinadors/es de grau i de l’equip docent

-    Entitats col·laboradores

-    Estudiantat participant

17 hores. Presentació dels principals resultats

17:15 hores.  Intervenció del director d'Institucions territorial València-Múrcia de Banco Santander, José Miguel Lorente.

17:30 hores. Tancament de l’acte. Intervenció de la vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, Adela Valero.

 

Data 16 de novembre de 2021 de 16:30 a 17:30. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius

Fundació General UV

UVocupació

Amb la col·laboració de Santander Universidades.

https://www.uv.es/uvocupacio

 

Contacta uvocupacio@uv.es

 
Més informació